19.02.2018 - 18:43
Ова е Дени. Девојче од скопското училиште „Гоце Делчев“ во петто одделение. Првата препрека за да стигне на час и беа скалите. Нејзините родители по...
19.02.2018 - 18:34
Бугарската компанија Минстрој, која во Македонија веќе ги има рудниците Злетово и Тораница влегува во битката за купување на Фени. Понудила...
19.02.2018 - 18:22
Лутите политички опоненти се надмудруваат со партиски соопштенија.  На листата на партиските препукувања се најдоа и нерасветлените убиства на...
19.02.2018 - 18:18
Предлог законите за „ОТА“ и за следење на комуникациите имаат дефекти и во иднина може да предизвикаат хаварија – вака дел од академската фела ги...
19.02.2018 - 17:34
Симболично со првиот лет на новата линија после неколку години откако е сменето името на Аеродромот  во Скопје се очекува во наредните две...
19.02.2018 - 17:30
Полицијата поднесе кривична пријава за осумнаесет годишник од Велес кој што бил дел од злоставувачите во еден од случаите кои ја силувале 13...
19.02.2018 - 17:24
Во последните шест месеци на минатата година средното економско и правно училиште „Арсени Јовков“ исплатило близу 35.000 евра за санација на покриви...
19.02.2018 - 17:19
Две години условна казна, доколку во наредните 4 не стори друго кривично дело- е пресудата на Кривичниот суд, за случајот Тифани на СЈО, во кој...