27.04.2014 - 16:13
Гласачи од Пустец пустошат низ цела Македонија. Во голем број градови се појавиле гласачи од Пустец со биометриски документи, кои се носат...
27.04.2014 - 15:56
27.04.2014 - 15:49
27.04.2014 - 15:31
И во вториот круг поголемиот дел од Aлбанците ги бојкотираат претседателските избори во земјава, покажуваат податоците од излезноста но и состојбата...
27.04.2014 - 14:18
До 13 часот одѕивот на гласачите на парламентарните избори е 33,02 отсто во Изборната единица (ИЕ) 1,  30,02 во ИЕ 2, 37,33 во ИЕ 3,...
27.04.2014 - 10:40
До 17 часот правото на глас за претседателските избори го оствариле 27,05 проценти од избирачите, додека за предвремените парламентарни избори...
27.04.2014 - 09:14
Утрово се навреме отворени сите гласачки места на кои граѓанската асоцијација МОСТ има набљудувачи освен 2845 во општина Центар и 2446 во Сарај каде...
27.04.2014 - 06:29
За следење на вториот круг од претседателските избори и предвремените парламентарни избори што се одржуваат денеска се акредитирани 10.013 домашни и...