30.04.2014 - 13:25
А лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска со коментар за одлуката на социјалдемократите за не ги прифаќаат пратеничките манадати од неделните...
30.04.2014 - 13:21
Извршниот одбор на СДСМ синоќа едногласно одлучи да му препорача на Централниот одбор да донесе одлука за неприфаќање на мандатите, изјави партискиот...
29.04.2014 - 19:43
До Државната изборна комисија (ДИК) досега се пристигнати 12 приговори за постапката на гласање на двојните избори во неделата за што рокот заврши во...
29.04.2014 - 19:14
Пратениците од СДСМ да не ги прифатат пратеничките мандати. Ова е одлуката што според партиски извори се очекува Извршниот  одбор на партијата...
29.04.2014 - 17:05
Отсуството на анализа и независно известување на медиумите продолжија и во вториот круг на претседателските и предвремените парламентарни избори на...
29.04.2014 - 16:41
Од манипулации и говор на омраза во текот на кампањата за која се вели дека почнала пред време, до поткуп на гласачи, злоупотреба на јавни финансии и...
29.04.2014 - 16:31
ВМРО-Народна партија е длабоко загрижена од објавувањето на официјалните резултати на Државната изборна комисија кои се единствено валидни според...
29.04.2014 - 16:27
Предвремените парламентарни избори отворија повеќе дилеми околу точноста на податоците откако на страната на ДИК евидентни беа некои нерегуларности...