Македонија денес - Употреба на Тенториум производот кај женската популација

Гости: Др. Боне Стеваноски - психијатар и др. Анкица Росоклија, доктор по медицински науки, специјалист по медицинска биохемија, магистер по медицинска биохемија

See video

Емисии

13.03.2018 - 00:48
Некој задоволен, друг разочаран. На хартија идеални мерки за поддршка на фирмите, дали се достапни за сите? Дали на цедило ќе остане текстилната индустрија, со повеќе од 35 илјади вработени? Од „локомотива“ на економскиот раст, сега во пад. Што се случува во градежништвото? На адреса на премиерот Заев-писмо од дел од бизнисмените. Што му порачаа? Јован Деспотовски-директор на Фонд за иновации, Марјана Перковска-кластер за текстил и Ивица Јакимовски-Сојуз на стопански комори.
12.03.2018 - 19:44
Oстануваме на тема распадот на Југославија... Дали она во што сме верувале, е неточно... За Словенија каква ја замислувал, дали ја остварил... За македонската болка... Првиот претседател на Словенија од 1991 до 2002 година, Милан Кучан во вториот дел од Патот до успехот.
12.03.2018 - 17:32
Тема: Протест на новинарите: Насилството, заканите и притисоците мора да запрат
12.03.2018 - 17:13
Тема: Третман на катаракта Гостин: асс.д-р Христијан Дума-спец. офталмолог