Македонија денес - Употреба на Тенториум производот кај женската популација

Гости: Др. Боне Стеваноски - психијатар и др. Анкица Росоклија, доктор по медицински науки, специјалист по медицинска биохемија, магистер по медицинска биохемија

See video

Емисии

11.12.2017 - 12:16
Гостин: д-р Душко Алексовски - Универитетски професор по полеолингвистика
08.12.2017 - 19:33
Тема: #14ДЕНАОДРЖЛИВОСТ - Предизвик за одржливо живеење, движење и исхранување Гостин: м-р Јани Макрадули - заменик министер за животна средина и просторно планирање
08.12.2017 - 05:02
Дел од членовите на државната изборна комисија враќаат дел од парите – што си ги доделиле како бонуси. Но, дали функционерите и целото општество ја разбраа пораката на амбасадорот Џес Бејли – кој отворено го постави прашањето за транспарентноста на институциите, носењето на одлуки зад затворени врати. Како сите политички партии, од сите етникуми може да бидат согласни кога во прашање се лични интереси и поволности, уште еден случај што ја бранува јавноста се и патните трошоци на пратениците. Дебатираат: Мирјана Најчевска, универзитетски професор, Ариф Муса, поранешен атикорупционер и Ерол Ризаов, новинарот и колумнист.
07.12.2017 - 18:22
Тема: На рака се делеле предмети во Кривичниот и во Врховниот суд. Што крие АКМИС-от?