Македонија денес - Училишен спорт - Децата сакаат да спортуваат, да им го овозможиме тоа

Гостин: Дарко Каевски - Директор на Агенција за млади и спорт

See video

Емисии

15.01.2018 - 15:01
Гостин: Др. Илија Дојчиновски - психолог, психотерапет - Клиника „Жан Митрев“
15.01.2018 - 14:59
Гости: Илија Карадакоски - танчер, инструктор и Симона Веселиновска - танчер, инструктор
15.01.2018 - 14:45
Гостин: Дејан Ѓорѓиевски - мануелен терапевт
14.01.2018 - 21:40
Членство во НАТО и Европската унија или заробеници на балканскиот национализам - што ќе донесе Столтенберг во Скопје? Надеж или притисок? Грција ќе ни го менува името, голем и неизвесен предизвик за Македонија....Дали референдумот ќе биде алиби за неизвесна иднина или храбрите политичари ќе го преземат ризикот....За урбаната страна на страста, боите на Петар Мазев е една од најпосетуваните ретро - изложби....