Македонија денес - Училишен спорт - Децата сакаат да спортуваат, да им го овозможиме тоа

Гостин: Дарко Каевски - Директор на Агенција за млади и спорт

See video

Емисии

15.02.2018 - 19:08
Тема: Генералниот секретар на НАТО Столтенбег порачува флексибилност во преговорите за името на Македонија
15.02.2018 - 15:58
Тема 1: Според последната анкета за 10 отсто е зголемен бројот на граѓани кои би прифатиле промена на името Тема 2: Во која насока оди македонскиот фудбал?
15.02.2018 - 15:56
Тема 1: Како поминавте за Св. Валентин и Св. Трифун? Тема 2: Според последната анкета за 10 отсто е зголемен бројот на граѓани кои би прифатиле промена на името
15.02.2018 - 13:42
Гостинка: Драгица Зенделовска - нутриционист (Др. Спец. по хемиски науки)