Македонија денес - Училишен спорт - Децата сакаат да спортуваат, да им го овозможиме тоа

Гостин: Дарко Каевски - Директор на Агенција за млади и спорт

See video

Емисии

16.02.2018 - 15:26
Гости: Јовче Воденичаровски и Крсте Калевски
16.02.2018 - 15:17
Гостин: Доц. Др. Томислав Таневски - музикотерапевт
16.02.2018 - 01:00
Што очекуваме од лекарите во примарното здравство... Да се конфронтираат или да ги лекуваат пациентите?... Кои се проблемите, што за пациентот значи семеен, а што матичен лекар?... Каде застанаа реформите? Гости во 24 анализа се д-р Лилија Чолакова Дервишова, претседател на Здружение на приватни лекари, д-р Љупчо Захариев, Здружение на лекари по општа семејна медицина и д-р Љупчо Стефановски од Комисија за следење на реформи при Лекарска Комора
15.02.2018 - 20:28
Гудачки квартет на Македонската филхармонија