Македонија денес - Училишен спорт - Децата сакаат да спортуваат, да им го овозможиме тоа

Гостин: Дарко Каевски - Директор на Агенција за млади и спорт

See video

Емисии

20.02.2018 - 16:53
Тема: Болки во зглобови и мускули Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновски-менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ во т.ц. Капитол и во нас. Хром.
20.02.2018 - 14:07
Тема 1: МТСП побара од МВР и од ОЈО да го расчистат случајот во Домот „25 мај“ по новите настани Тема 2: Македонија е со втора највисока стапка на смртност на новороденчиња во Европа
20.02.2018 - 13:19
Гостин: Др. Зоран Гершановски - стручен соработник на Зегин
20.02.2018 - 13:17
Гостинка: Тамара Стојковска - пејачка