Македонија денес - Училишен спорт - Децата сакаат да спортуваат, да им го овозможиме тоа

Гостин: Дарко Каевски - Директор на Агенција за млади и спорт

See video

Емисии

24.11.2017 - 02:09
Град без смог. Надоместување на изгубеното зеленило. Градење зелени ѕидови. Гасификацијата на Скопје е проект кој градоначалниците со години го ветуваат, но досега никој не успеа да го реализира. Парите за барокни фасади скопскиот градоначалник ги пренаменува за фасади на средните училишта. Што наследи од неговиот претходник Трајановски? За овие и други теми во тв 24, гостин градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов.
23.11.2017 - 20:08
Тема: Борисов му бакна рака на митрополитот Наум. Ќе има ли решение на црковното прашање меѓу Македонија и Бугарија?
23.11.2017 - 17:19
Тема: Прашајте го Петре Шилегов
23.11.2017 - 16:07
Тема: Матичен млеч за подобро здравје Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска-менаџер на аптеките ДННА АНИФАРМ.