Македонија денес - По десет години пауза „Морал“ го промовираа албумот „CoffeineBlues“

Гости: Славчо Стојановски и Влатко Илиевски

See video

Емисии

14.02.2018 - 18:15
Тема: Цветковски од МРТВ пишман-аџија - Прво изјави дека нема да се кандидира, а потоа одлучил да ги доврши реформите
14.02.2018 - 18:13
Тема: Кој, кога и какво ин витро? Гости: д-р Татјана Гуржанова-спец. гинеколог акушер и ИВФ специјалист и д-р.Владимир Трајковски спец.гинеколог
14.02.2018 - 14:19
Теми: 1-Св. Трифун или Св. Валентајн? 2-Дали и колку ги познаваме нашите празници пред да прифатиме празник од друга вера и нација? 3-Експерти на Светска Банка ќе бараат решение за спас на Државниот пензиски фонд
14.02.2018 - 13:00
Теми: 1-Св. Трифун или Св. Валентајн? 2-Дали и колку ги познаваме нашите празници пред да прифатиме празник од друга вера и нација?