Македонија денес - По десет години пауза „Морал“ го промовираа албумот „CoffeineBlues“

Гости: Славчо Стојановски и Влатко Илиевски

See video

Емисии

15.01.2018 - 15:22
Тема 1: Македонија во НАТО - Да или не? Тема 2: Пратениците го поддржаа договорот со Бугарија, опозицијата ја бојкотираше седницата
15.01.2018 - 15:01
Гостин: Др. Илија Дојчиновски - психолог, психотерапет - Клиника „Жан Митрев“
15.01.2018 - 14:59
Гости: Илија Карадакоски - танчер, инструктор и Симона Веселиновска - танчер, инструктор
15.01.2018 - 14:45
Гостин: Дејан Ѓорѓиевски - мануелен терапевт