Македонија денес - По десет години пауза „Морал“ го промовираа албумот „CoffeineBlues“

Гости: Славчо Стојановски и Влатко Илиевски

See video

Емисии

19.02.2018 - 11:39
Гостин: Прим. Др. Јован Мирчевски - абдоминален хирург
19.02.2018 - 11:26
Гости: Цветанка Макаровска - Претседател на Федерација на лизгачки спортови на Македонија, Јана Куковска и Моника Макаровска
19.02.2018 - 11:20
Гостинка: Илина Ведран - тренер за личен развој
18.02.2018 - 21:44
Стартува договорот со Бугарија, дали замолчеа критичарите во двете земји? Зошто е реобновен отпорот во Софија кон името Горна или Северна Македонија? Недела на искушенија за судиите, ќе падне ли Вангеловски и заштитниците на масовниот грабеж? Заробени судии. Дали Груевски ќе се соочи со своите делители на правдите? Серијал околу јазичната поларизација во Македонија.