Македонија денес - Исхраната во функција на здравјето на кардиоваскуларниот систем

Гостин: Сашко Дрвошански - нутриционист

See video

Емисии

14.02.2018 - 11:23
Гости: Тања Б Бојковска - пејачка и Александар Кипровски - гитарист
14.02.2018 - 11:13
Гости: Ефтим Трајчов Ѓаурски - актер и Милорад Ангелов - актер
14.02.2018 - 10:47
14.02.2018 - 10:12
Гостин: Ален Хаџиќ