Македонија денес - Исхраната во функција на здравјето на кардиоваскуларниот систем

Гостин: Сашко Дрвошански - нутриционист

See video

Емисии

15.01.2018 - 20:12
Ја продолжуваме приказната со Зафир Хаџиманов. Каде настанале неговите легендарни песни? За искуствата со филмовите. За кариерата на Сенка. И за една болка. Патот до успехот со Зафир Хаџиманов втор дел.
15.01.2018 - 19:29
Тема: Ратификуван Договорот меѓу Македонија и Бугарија - Што ќе ни донесе овој документ?
15.01.2018 - 19:28
Тема: Нега на новороденче после раѓање Гостин: проф. д-р Елизабета Зисовска - спец. педијатар неонатолог
15.01.2018 - 15:22
Тема 1: Македонија во НАТО - Да или не? Тема 2: Пратениците го поддржаа договорот со Бугарија, опозицијата ја бојкотираше седницата