Македонија денес - Исхраната во функција на здравјето на кардиоваскуларниот систем

Гостин: Сашко Дрвошански - нутриционист

See video

Емисии

15.02.2018 - 15:56
Тема 1: Како поминавте за Св. Валентин и Св. Трифун? Тема 2: Според последната анкета за 10 отсто е зголемен бројот на граѓани кои би прифатиле промена на името
15.02.2018 - 13:42
Гостинка: Драгица Зенделовска - нутриционист (Др. Спец. по хемиски науки)
15.02.2018 - 13:24
Гостинка: Нина Јанева
15.02.2018 - 13:17