Македонија денес - Исхраната во функција на здравјето на кардиоваскуларниот систем

Гостин: Сашко Дрвошански - нутриционист

See video

Емисии

16.02.2018 - 20:22
Тема: Дали би има дале прочка на нашите политичари затоа што ви погрешиле?
16.02.2018 - 18:42
Тема: Рахман од ММФ: Македонија да ја зголеми старосната граница за пензионирање за да ја покрие дупката во пензискиот фонд
16.02.2018 - 18:38
Тема: Ангина пекторис Гостин-проф.д-р Лујза Груева-ссци.кардиолог
16.02.2018 - 15:57
Тема: Румен Радев: Решението за името треба да биде во полза на трите држави, Македонија, Грција и Бугарија