Македонија денес - Исхраната во функција на здравјето на кардиоваскуларниот систем

Гостин: Сашко Дрвошански - нутриционист

See video

Емисии

17.01.2018 - 16:58
Тема: Проблем со имплантација на ембрионот Гостин: д-р. Татјана Гуржанова, спец. гинеколог и ИВФ специјалист
17.01.2018 - 15:00
Тема 1: СОНК на протест без поддршка од Наставничкиот пленум
17.01.2018 - 14:00
Гостинка: Сања Петровска - едукатор, Едукативен центар „Сонце“
17.01.2018 - 13:45
Гости: Драган Николовски - вокал, група „Академци“ и Дејан Миленковски - клавијатури, група „Академци“