Македонија денес - Инструментал бенд

Гости: Никола Стојановски, Димитар Наумовски и Александар Котевски

See video

Емисии

14.12.2017 - 15:07
14.12.2017 - 14:38
Гостинка: Др. Маја Ангелеска - педијатар во Клиниката „Санте плус“
14.12.2017 - 14:35
Гостинка: Ива Спасовска - моден дизајнер
14.12.2017 - 14:31
Гостин: Никола Здравковиќ