Македонија денес - Инструментал бенд

Гости: Никола Стојановски, Димитар Наумовски и Александар Котевски

See video

Емисии

14.12.2017 - 19:00
Тема: Текстилните работници не им веруваат на институциите - се плашат дека ако пријават неправилност ќе останат без работа
14.12.2017 - 16:27
Тема: Придобивки од семињата во секојдневната исхрана Гостин: Марина Релушкоска - дипл. нутриционист од компанијата Виталиа
14.12.2017 - 15:09
14.12.2017 - 15:08