Македонија денес - Едиција на атласи од Просветно дело

Гостинка: Марија Богоевска - Просветно дело

See video

Емисии

13.03.2018 - 14:41
Тема 1: Дали сте за влез во НАТО Алијансата? Тема 2: Кој премиер и кој претседател беше најдобар до сега?
13.03.2018 - 11:53
Гостин: Еран Катц - автор во областа на меморијата и интелигенцијата
13.03.2018 - 11:51
Гости: Мартин Ангелов - натпреварувач и претставник на Мауи Таи академија и Илија Лазаревски - спортист и натпреварувач
13.03.2018 - 11:50
Гостин: Доц. Др. Зоран Петановски - специјалист гинеколог акушер