Македонија денес - Едиција на атласи од Просветно дело

Гостинка: Марија Богоевска - Просветно дело

See video

Емисии

19.02.2018 - 11:20
Гостинка: Илина Ведран - тренер за личен развој
18.02.2018 - 21:44
Стартува договорот со Бугарија, дали замолчеа критичарите во двете земји? Зошто е реобновен отпорот во Софија кон името Горна или Северна Македонија? Недела на искушенија за судиите, ќе падне ли Вангеловски и заштитниците на масовниот грабеж? Заробени судии. Дали Груевски ќе се соочи со своите делители на правдите? Серијал околу јазичната поларизација во Македонија.
18.02.2018 - 21:43
Стартува договорот со Бугарија, дали замолчеа критичарите во двете земји? Зошто е реобновен отпорот во Софија кон името Горна или Северна Македонија? Недела на искушенија за судиите, ќе падне ли Вангеловски и заштитниците на масовниот грабеж? Заробени судии. Дали Груевски ќе се соочи со своите делители на правдите? Серијал околу јазичната поларизација во Македонија.
17.02.2018 - 03:08
Превирања во пливачката федерација на Македонија. Александар Маленко тврди дека е легитимен претседател, но не и Агенцијата за млади и спорт која го смета нивното Собрание за нелегитимно, исто како и Инцијативниот одбор кои бараат одржување на вонредно собрание. Како пливањето да го вратиме на пиедесталот во Македонија? Дебата со Александар Маленко, Томи Стефановски, Владимир Пејковски од една и Александар Маниќ и Марјан Соколовски од друга страна.