17.01.2017 - 08:56
Началникот на Генералштабот на АРМ генерал потполковник Методија Величковски денеска во седиштето на НАТО во Брисел ќе учествува на 176. заседание на...
17.01.2017 - 08:51
Најмногу снег во Македонија има во Лазарополе, 71 сантиметар, а најстудено е во Маврово, каде во седум часот изутрина се измерени минус осум степени...
17.01.2017 - 08:47
Снежните врнежи што ја зафатија Македонија го отежнуваат сообраќајот на повеќе патни правци. Забрана за сообраќај за тешки товарни возила има на...
16.01.2017 - 20:27
Европска банка за обнова и развој официјално ја откажа изградбата на ХЕЦ Бошков мост. Проектот кој требаше да чини 84 милиони евра, беше најавен во...
16.01.2017 - 18:03
Николa Груевски и Али Ахмети ќе тактизираат до последен момент, според најавите од ВМРО-ДПМНЕ дали ќе успеат преговорите и двоевот повторно че се...
16.01.2017 - 17:16
НАТО е застарена организација, Европската унија можат да ја напуштат уште држави, Меркел направи грешка со отворањето на вратата за бегалците, а САД...
16.01.2017 - 17:09
Дали се проблематизира изградбата на скопскиот клинички центаР? 24 вести дознава дека сите три фирми што доставија понуда за изградбата го пробивааат...
16.01.2017 - 17:03
Новите наноси на снег го отежнаа сообраќајот низ републикава. Од Центарот за управување со кризи известуваат дека забраната за тешки товарни возила...