Контакт

Вработување

 

ТРД 24 Вести има потреба од маркетинг-агенти и соработка со маркетинг-агенции за организација и водење на маркетинг-активностите на телевизијата.

Аплицирајте и испратете го вашето CV  на:

rabota@24vesti.mk

 

Адреса: Ул.852 бр.62 Гази Баба 1000 Скопје

 Контакт телефони:

 Редакција - Деск / Новинари - 02/ 60 90 424  ;  60 90 024

 Режија / Мастер - 02/ 60 91 924   02/ 60 91 925

 Маркетинг - 02/ 60 90 524

 FAX - 02/60 90 524

 Техничка служба - 02/ 60 90 924

 

 

 

Контакт мејл

desk@24vesti.mk

info@24vesti.mk

marketing@24vesti.mk

tech.support@24vesti.mk