Фактор здравје - 03 11 2017

Тема: Дијабетична ретинопатија Гостин: д-р Сашо Ѓорѓиоски - спец. офталмолог

See video

Емисии

14.03.2018 - 09:41
Гости: проф. д-р Александар Поповски и Трајче Черепналковски
14.03.2018 - 09:40
Гостин: Бобан Цаневски - пејач
13.03.2018 - 23:54
Од нивите во цела Македонија во студиото на 24 Отворено... Земјоделците спроти политичарите – дали субвенциите се доволни, има ли Македонија стратегија за раст во аграрот или ќе биде колонијална база за богатите држави... Многу ветувања, колку е реализирано – со земјоделците дебатираат, министерот Љупчо Николовски, првиот човек за аграр во ВМРО-ДПМНЕ, Миле Јакимовски, претседателот на Федерацијата на Фармери Васка Мојсовска, директорот на Платежната агенција Николче Бабовски
13.03.2018 - 23:45
Граѓаните два, а пратениците три дена викенд. Со закон тие треба во петок да се во нивните пратенички канцеларии во општините во кои се бирани. Проверено, провери, дали и за што работат овие канцеларии. За обичните смртници маќеа, за другите мајка за оние кои ги претставуваат законодавниот дом, законите едноставно не важат. Од кога е конституиран последниот парламент, овие канцеларии не работат. За нив патни трошоци, за другите извршители и давачки. Кои да ги натера пратениците да ги почитуваат законите, а кој да ги слушне граѓаните? Тема е пратеничкиот башибозук.