Фактор здравје - 03 11 2017

Тема: Дијабетична ретинопатија Гостин: д-р Сашо Ѓорѓиоски - спец. офталмолог

See video

Емисии

13.12.2017 - 19:24
Теми: 1-Скриена реалност - хомосексуалноста во Македонија; 2- Има ли доволно лекови за лицата со ретки болести?
13.12.2017 - 19:03
Тема: Оваријален карцином (рак на јајчници) Гостин: д-р Владимир Трајковски - спец. гинеколог акушер
13.12.2017 - 15:18
Гостин: Др. Александар Стојановски - сстоматолог, Санте Плус Хоспитал
13.12.2017 - 15:11
Гости: Дејан Георгиевски - европски шампион во таеквондо и Филип Додевски - балкански шампион во таеквондо