Фактор здравје - 03 11 2017

Тема: Дијабетична ретинопатија Гостин: д-р Сашо Ѓорѓиоски - спец. офталмолог

See video

Емисии

15.12.2017 - 14:32
Гостин: д-р Лиле Симјановска - ембриолог, Санте Плус Хоспитал
15.12.2017 - 14:30
Гости: Зоран Митев - Спортско радио Сашо Кузмановски - Спортско радио
15.12.2017 - 14:29
Гости: проф. Ана Енгелкинг - Полскат академија на науките, автор на изложбата Давид Трајковски - преведувач
15.12.2017 - 02:59
Скопје се гуши, граѓаните ко риби на суво, надлежните обвинуваaт за политички мотивираност, родители се закануваат со бојкот на наставата. Како до воздух во метрополата која стана светски првак во загаденост, зошто нема радикални итни мерки, дали надлежните ја сфаќаат состојбата несериозно. Дебатираат Ана Чоловиќ Лешоска, „Еко-Свест, д-р Драган Ѓорѓев - Институт за јавно здравје и градоначалникот на Скопје Петре Шилегов.