Фактор здравје - 02 11 2017

Тема: Спортски нутриционизам Гостин: Марина Релушковска - дипломиран нутриционист - Виталија

See video

Емисии

22.03.2018 - 01:06
Специјалното јавно обвинителство отвори три нови истраги... „Попис“, „Моќник“ и „Актор“... Меѓу осомничените се и Никола Груевски и Али Ахмети, за случајот „Попис“. Во последниот извештај за својата работа, СЈО завело 136 предистражни постапки, отворило седум нови истражни постапки, а целосно се одобрени 15 обвиненија... Преслушани се околу 85 отсто од бомбите, а има уште илјадници дополнителни снимки... Интервју со првиот човек на СЈО, Катица Јанева.
21.03.2018 - 18:38
Тема: Нови истраги на СЈО - „Актор“, „Моќник“ и „Попис“, Груевски и Ахмети осомничени за пописот од 2011-та
21.03.2018 - 16:29
Тема: Инфекции во бременост Гостин: д-р Владимир Трајковски-спец. гинеколог акушер во Newborn Clinic
21.03.2018 - 15:16
Во тек...- Втор дел