22.12.2017 - 17:19
Трет ден работниците на Трансмет на минусни температури преку штрајк ги бараат заостанатите плати и неисплатени придонеси. Велат притисокот од...
22.12.2017 - 14:17
Трет ден работниците на Трансмет на минусни температури преку штрајк ги бараат заостанатите плати и неисплатени придонеси. Велат притисокот од...
22.12.2017 - 09:39
Дополнетиот предлог буџет за 2018 година денеска е на дневен ред пред пратениците на пленарна седница. Дополнетиот предлог буџет за 2018 година беше...
21.12.2017 - 17:52
Министерствата за внатрешни работи, за здравсто, за земјоделство и за обрзование и наука биле најнетранспарентни во процесот на јавните набавки во...
21.12.2017 - 17:43
  Новите згради кои се во процедура за добивање на одобрение за градба, а планираат да се приклучат на системот за парно, по влегувањето на сила...
21.12.2017 - 14:05
Министерствата за внатрешни работи, за здравсто, за земјоделство, шумарство и водостопанство и за обрзование и наука биле најнетранспарентни во...
21.12.2017 - 12:10
За 23 пати се намалува цената на државното градежно земјиште во 58 општини. Цената ќе биде фиксна -70 денари но ќе важи само за дооформување на...
20.12.2017 - 17:38
Политичката гриза годинава удри врз туризмот и не ги исполни очекувањата на хотелиерите. Секојдневните земјотреси летоска исто така ги исплашија...