16.02.2018 - 17:27
Синдикатите во МЖ Транспорт ќе бараат средба следната недела за да се информираат  за иднината на претпријатието откако ресорниот министер Горан...
16.02.2018 - 17:27
Синдикатите во МЖ Транспорт ќе бараат средба следната недела за да се информираат  за иднината на претпријатието откако ресорниот министер Горан...
16.02.2018 - 17:24
Македонија мора да ја зголеми старосната граница за пензионирање и да се усогласи до евроспката за да се покрие дупката во пензискиот фонд. При...
16.02.2018 - 14:24
Осумдесетина земјоделци од струмичко радовишкиот регион со помош на УНДП почна да се едуцираат за примена на агроеколошки мерки  за зголемување...
16.02.2018 - 13:22
Европската централна банка нема да ги покачи каматните стапки, уверува Бено Кере, постојан член на Извршниот одбор на Европската централна банка. На...
16.02.2018 - 11:57
Најпопуларната крипто валута во светот - биткоинот, одново ја надмина психолошката бариера од 10.000 долари, што претставува нејзино прво надминување...
16.02.2018 - 09:34
Македонија денеска е домаќин на меѓународна конференција на која ќе присуствуваат еминентни личности чие мислење е значајно за светските финансиски...
15.02.2018 - 20:45
ЕЛЕМ во итна постапка на приватната фирма од Битола „Пелистер“ ќе ѝ плати 2,5 милиона евра за ископ на јаглен. Договорот е потпишан во четири очи без...