24 анализа - Развоен или социјален буџет?

Како зголемената акциза за нафта ќе влијае врз стопанството... Буџетот за следната година вечерва ќе го разгледуваат министрите во владата... Зголемување на платите за одредени сектори, повисоки пензии, повеќе пари за капитални инвестиции... Развоен или социјален буџет – што скрои владата... Во анализа 24, дебатираат Данела Арсовска - Сојуз на стопански комори, Миле Бошков – конфедерација на работодавачи и Џемаил Даути – стопанственик

See video

Емисии

13.11.2017 - 14:54
Гостин: Др. Елена Амбаркова Виларова - трансфузиолог
13.11.2017 - 01:31
Каква реформа на безбедносните служби и треба на Македонија, ќе успее ли државата да создаде независен законски систем за следење на комуникациите? Ќе се оттргне ли полицијата од партиските влијанија и дали ќе стане вистински сервис за граѓаните? Гости: Горан Митевски, поранешен директор на УБК, Љубомир Ѓурчевски, поранешен началник на МВР, Восилсав Зафировски, поранешен шеф на внатрешната контрола во МВР.
13.11.2017 - 01:30
Христијан Мицковски: Дел од вината за изборниот резултат лежи во партијата и за тоа некој ќе понесе одговорност
10.11.2017 - 21:07
Тема: Владата го претстави новиот буџет, порачувајќи дека тој е за граѓаните и за финансиска стабилност на Македонија