24 анализа - Развоен или социјален буџет?

Како зголемената акциза за нафта ќе влијае врз стопанството... Буџетот за следната година вечерва ќе го разгледуваат министрите во владата... Зголемување на платите за одредени сектори, повисоки пензии, повеќе пари за капитални инвестиции... Развоен или социјален буџет – што скрои владата... Во анализа 24, дебатираат Данела Арсовска - Сојуз на стопански комори, Миле Бошков – конфедерација на работодавачи и Џемаил Даути – стопанственик

See video

Емисии

20.02.2018 - 16:53
Тема: Болки во зглобови и мускули Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновски-менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ во т.ц. Капитол и во нас. Хром.
20.02.2018 - 14:07
Тема 1: МТСП побара од МВР и од ОЈО да го расчистат случајот во Домот „25 мај“ по новите настани Тема 2: Македонија е со втора највисока стапка на смртност на новороденчиња во Европа
20.02.2018 - 13:19
Гостин: Др. Зоран Гершановски - стручен соработник на Зегин
20.02.2018 - 13:17
Гостинка: Тамара Стојковска - пејачка