24 анализа - Развоен или социјален буџет?

Како зголемената акциза за нафта ќе влијае врз стопанството... Буџетот за следната година вечерва ќе го разгледуваат министрите во владата... Зголемување на платите за одредени сектори, повисоки пензии, повеќе пари за капитални инвестиции... Развоен или социјален буџет – што скрои владата... Во анализа 24, дебатираат Данела Арсовска - Сојуз на стопански комори, Миле Бошков – конфедерација на работодавачи и Џемаил Даути – стопанственик

See video

Емисии

18.02.2018 - 21:43
Стартува договорот со Бугарија, дали замолчеа критичарите во двете земји? Зошто е реобновен отпорот во Софија кон името Горна или Северна Македонија? Недела на искушенија за судиите, ќе падне ли Вангеловски и заштитниците на масовниот грабеж? Заробени судии. Дали Груевски ќе се соочи со своите делители на правдите? Серијал околу јазичната поларизација во Македонија.
17.02.2018 - 03:08
Превирања во пливачката федерација на Македонија. Александар Маленко тврди дека е легитимен претседател, но не и Агенцијата за млади и спорт која го смета нивното Собрание за нелегитимно, исто како и Инцијативниот одбор кои бараат одржување на вонредно собрание. Како пливањето да го вратиме на пиедесталот во Македонија? Дебата со Александар Маленко, Томи Стефановски, Владимир Пејковски од една и Александар Маниќ и Марјан Соколовски од друга страна.
16.02.2018 - 20:22
Тема: Дали би има дале прочка на нашите политичари затоа што ви погрешиле?
16.02.2018 - 18:42
Тема: Рахман од ММФ: Македонија да ја зголеми старосната граница за пензионирање за да ја покрие дупката во пензискиот фонд