24 анализа - Кои се промените во опозицијата по изборниот пораз?

Се ситни парламетарната опозиција... По дебаклот на ВМРО-ДПМНЕ на локалните избори се почести се најавите за окрупнување на парламентарното мнозинство... Пратеникот Чедо Саздовски уште пред изборите најави дека ќе настапува како независен пратеник... Разделбата на Зијадин Села и Весел Мемеди пак најави промени и во албанскиот блок... Во 24 анализа гостуваат пратениците Саздовски и Весел Мемеди.

See video

Емисии

18.11.2017 - 02:28
Три недели откако завршија локалните избори, сеуште не се пополнија испразнетите места на Илинденска бр. 2 и тоа во влада која функциуонира пет месеци, а беше формирана по случувањата на Крвавиот четврток, кои ги зближија владеачките коалициски партнери, но на локалните избори, секој со своја реторика, која се прелева на неможноста да се пополнат испразнетите министерски места. Гости се колумнистите Тодор Перндаров и Агум Јонуз и Сафет Бишевац, поранешен пратеник
17.11.2017 - 20:48
Тема: Дупката во пензискиот фонд и натаму ќе се зголемува, потребни се конкретни решенија
17.11.2017 - 19:23
Тема: Преговорите за спорот со името меѓу преговарачите на Македонија и Грција продолжуваат на 11 и 12 декември
17.11.2017 - 16:00
Тема: Компликации од дијабетес мелитус Гостин: д-р Танер Хасан - ссци. ендокринолог