24 анализа - Како ВМРО-ДПМНЕ за една година ја загуби апсолутната власт?

Како се случи ВМРО-ДПМНЕ за една година да ја загуби апсолутната власт на државно и на локално ниво? Може ли ваквата ВМРО-ДПМНЕ да биде силна опозиција, во услови на обременета со серија судски процеси и обвинувања за криминал? Дебата со универзитетскиот професор, Јове Кекеновски и Илија Илијовски од движењето за реформи од ВМРО-ДПМНЕ.

See video

Емисии

20.02.2018 - 01:49
Државата ги менува правилата за делба на скоро една милијарда евра... Наместо цена – пресуден ќе биде квалитетот во јавните набавки... ММФ препорача, дали владата ќе прифати зголемување на старосната граница за пензионирање? Кога ќе почне дебата за раст на персоналниот данок? Од надвор, нови ризици за нова криза... Во каква кондиција е македонската економија? Министерот за финансии Драган Тевдовски во 24 Тренд – анализа
19.02.2018 - 22:37
Во месецот на љубовта и добрата капка, во Патот до успехот го поканивме единствениот Џибони... Човекот кој знае да направи песна со душа и најважно, љубов... За првиот албум, како тој гледа на нештата... Прославете ја љубовта со Џибони.
19.02.2018 - 20:09
Тема: Новата Агенција надлежна за следење на комуникации „ОТА“ е како новороденче кое се раѓа со срцева мана
19.02.2018 - 19:14
Тема: Акни во пубертет Гостин: д-р Искра Петровска Шешова-спец. дерматолог.