24 Анализа 20-01-2015

Тема: Стратегија за развој на енергетиката за периодот до 2035 година | Гости: Александар Дединец и Антон Чаушевски

Емисии

12.01.2018 - 12:51
Гостинка: Др. Елена Арсова - трихолог
12.01.2018 - 12:49
Гостинка: Татјана Димовска - Атанасова - Просветно дело
12.01.2018 - 12:47
Гости: Милан Глигоровски и Адам Глигоровски - лиценцирани фитнес инструктори
12.01.2018 - 01:17
40 проценти од лековите од паралелен увоз се фалсификувани. Како претходната власт правела бизнис со здравјето на граѓаните? Дали законските измени ќе донесат безбедни лекови за граѓаните? Исповед на пациенти кои примале фалсификуван лек.