24 Анализа 20-01-2015

Тема: Стратегија за развој на енергетиката за периодот до 2035 година | Гости: Александар Дединец и Антон Чаушевски

Емисии

14.01.2018 - 18:56
Изминативе 20 години во Скопје не се градеше плански, туку како да се украде што повеќе, ова во разговор за телевизија 24 го вели инженер Божидар Миљовски, основач на градежниот институт во Скопје. Миљовски кој 30 години во САД работел на капитални градежни инвестиции, се врати во Македонија. освен критиките во неговата фела, Миљовски нуди решенија и за градот Скопје.
13.01.2018 - 04:41
Издадена еврообврзница од половина милијарда евра... Освен за отплата на стари долгови, за што ќе се користат останатите пари? Минималната плата се зголеми, ќе повлече ли тоа раст и на останатите плати? Во 24 Анализа, гостуваат, Марјан Петрески, универзитетски професор, Анѓел Димитров, Организација на работодавачи и Горан Трајков, активист за работнички права.
12.01.2018 - 18:59
Тема: Издадена нова еврообврзница - Македонија се задолжи за уште 500 милиони евра
12.01.2018 - 18:57
Тема: Хиперактивни деца Гостин: Татјана Багеска - дефектолог