24 Анализа 20-01-2015

Тема: Стратегија за развој на енергетиката за периодот до 2035 година | Гости: Александар Дединец и Антон Чаушевски

Емисии

18.01.2018 - 01:35
Македонија крупни одлуки –што може да се очекува од утрешното доаѓање на генералниот секретар на НАТО, што ќе му каже опозицијата која инцидентно ќе се врати во Собранието за неговото обраќање, а што мнозинството ? Додека ВМРО-ДПМНЕ бојкотира и обвинува за политички прогон, мнозинството гласа за реформските закони – како да се најдат на половина пат оние кои треба да бидат клучни во испорачување на резултатите кои ги бара Брисел... Дебатираат пратеничката и потпретседателка на СДСМ, Фросина Ременски и координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и член на извршниот комитет, Владимир Ѓорчев.
17.01.2018 - 16:58
Тема: Проблем со имплантација на ембрионот Гостин: д-р. Татјана Гуржанова, спец. гинеколог и ИВФ специјалист
17.01.2018 - 15:00
Тема 1: СОНК на протест без поддршка од Наставничкиот пленум
17.01.2018 - 14:00
Гостинка: Сања Петровска - едукатор, Едукативен центар „Сонце“