24 Анализа 20-01-2015

Тема: Стратегија за развој на енергетиката за периодот до 2035 година | Гости: Александар Дединец и Антон Чаушевски

Емисии

14.03.2018 - 10:57
Гости: Јовче Пандев - музичар и Зоран Трендов - гитарист
14.03.2018 - 09:41
Гости: проф. д-р Александар Поповски и Трајче Черепналковски
14.03.2018 - 09:40
Гостин: Бобан Цаневски - пејач
13.03.2018 - 23:54
Од нивите во цела Македонија во студиото на 24 Отворено... Земјоделците спроти политичарите – дали субвенциите се доволни, има ли Македонија стратегија за раст во аграрот или ќе биде колонијална база за богатите држави... Многу ветувања, колку е реализирано – со земјоделците дебатираат, министерот Љупчо Николовски, првиот човек за аграр во ВМРО-ДПМНЕ, Миле Јакимовски, претседателот на Федерацијата на Фармери Васка Мојсовска, директорот на Платежната агенција Николче Бабовски