24 Анализа 20-01-2015

Тема: Стратегија за развој на енергетиката за периодот до 2035 година | Гости: Александар Дединец и Антон Чаушевски

Емисии

26.04.2017 - 01:11
Постојат ли сили кои се закануваат со дестабилизација на Македонија доколку дојде до промена на власта.. Дали македонската криза има коруптивен, етнички или геостратешки корен... Дебатираме со Чедомир Дамјановски, Страшо Ангеловски и Благоја Марковски.
25.04.2017 - 23:36
Тема: Протести на земјоделците: На владата и дадоа 24 часа за исплата
25.04.2017 - 18:29
Тема: Директори на „Маѓар Телеком“ казнети за давање на мито на македонски политичари
25.04.2017 - 18:24
Одиме на Скадарлија... А, таму не чека Иван Бекјарев... Од многуте одиграни улоги, Курчубиќ е ненадминлив... А и оваа реплика без смисла, останува да се памти... Се сеќава на времето кога актерите биле цареви... А сега, следствено се повеќе се нечии говедари... Патот до успехот со Иван Бекјарев.